09 Rincon - 4x4 WON’T ENGAGE - Honda Rincon Forum : RinconRiders Honda Rincon Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-01-2019, 04:34 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
09 Rincon - 4x4 WON’T ENGAGE

Recently purchased a used 09 Rincon. Runs & rides great EXCEPT I can’t get the 4x4 to engage. Display light lights up when key is turned on but of course goes out within 2-3 seconds as does others. Once running, when I use the “thumb switch” to engage it, nothing happens. No light, no action, nothing. Remains in 2x4. PLEASE HELP
Ritter Honeycutt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-01-2019, 05:29 PM
Super Moderator
 
Oilcan's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Middle Sackville NS
Posts: 6,334
Garage
might be the switch. I'd start there.

03 Green Rincon
Oilcan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Rincon Forum : RinconRiders Honda Rincon Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome